Over mij…

“If I had a world of my own, everything would be nonsense. Nothing would be what it is, because everything would be what it isn’t. And contrary wise, what is, it wouldn’t be. And what it wouldn’t be, it would. You see?”
― Lewis Carroll Through the Looking-Glass

Blog van Gerard Geerlings uit Amersfoort.

Ik schrijf online op deze blog over wat er zoal aan de hand is op het terrein van de digitale samenleving, de troost van kunst, praktische levenskunst, de actuele politiek en wat er verder in mij opkomt.

Het voordeel van online schrijven is dat ik zelf kan bepalen wat ik publiceren zonder dat ik daar anderen bij nodig heb en later mijn schrijfsels kan aanpassen als ik een ander inzicht krijg of een mooiere zin bedenk, wat je dus vandaag leest kan morgen weer anders zijn.

Momenteel ben ik bezig met een project van drie maanden waarin ik dagelijks iets schrijf over de economie en de politiek met als invalshoek de Brexit en de handelsoorlog van de US tegen de rest van de wereld.

Tevens ben ik bezig met het AIM-project wat als ambitie heeft fundamenteel na te denken over de basis principes van de digitale samenleving en een verbinding te leggen met de filosofie en de politieke context die in grote mate bepalen hoe onze toekomst eruit ziet.

Voor meer informatie zie mijn linkedin profiel: Gerard Geerlings.

www.gerardggeerlings.nl  

Contact: Email: gerard.geerlings@gmail.com of via dit formulier:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.