Over mij…

“If I had a world of my own, everything would be nonsense. Nothing would be what it is, because everything would be what it isn’t. And contrary wise, what is, it wouldn’t be. And what it wouldn’t be, it would. You see?”
― Lewis Carroll Through the Looking-Glass

Website van Gerard Geerlings uit Amersfoort.

Ik schrijf op deze website online op over wat er zoal aan de hand is op het terrein van de digitale samenleving, de troost van kunst, praktische levenskunst, de actuele politiek en hoe een ander volgens mij met elkaar samenhangt.

Het voordeel van online schrijven is dat je zelf kunt bepalen wat je publiceert zonder dat je daar anderen bij nodig hebt en dat je zonder tussenkomst van anderen je eerdere schrijfsels kan aanpassen wanneer je een ander inzicht krijgt of een mooiere zin bedenkt. Wat je vandaag op mijn website leest kan morgen weer anders zijn. ‘Work in Progress’ noem ik de schrijfsels op deze site dan ook omdat een verhaal nooit echt af is omdat we altijd tot de laatste minuut blijven veranderen.

Verder hanteer ik de regel dat ik mijn blogs niet via marketing of online tools onder de aandacht van anderen breng, de waarheid vindt zijn weg vanzelf en indien dit niet het geval is heb ik ondertussen zelf veel plezier gehad aan het schrijven. 

Voor meer informatie zie mijn profiel op LinkedIn, Facebook, Twitter of Instagram.

(c) 2019 Gerard Geerlings

Contact: gerard.geerlings@gmail.com of via dit formulier:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.