SoundCloud

Ik hoorde deze week in de radio een uitzending over podcasts en dat die plots weer erg hip aan het worden zijn. Erg populair schijnen de podcasts van Gijs Groenteman te zijn die al 73 afleveringen heeft gemaakt van de podcast ‘Met Groenteman in de kast’ waarin hij bekende nederlanders interviewt maar ook de populaire serie ‘De Grote Harry Banning Podcast’ heeft gemaakt.

Interessant dacht ik toen, wat als ik mijn schrijfsels ook ga inspreken en publiceren, ik heb al langer een SoundCloud abonnement dus waarom niet?

Je kunt hier luisteren maar mijn eerste experimentele podcast ‘Intro Gerard Geerlings, te beluisteren op SoundCloud: 

About Gerard Geerlings

Gerard Geerlings, socioloog en schrijver, schrijft online over wat er zoal aan de hand is op het terrein van de digitale samenleving, de troost van kunst, praktische levenskunst en de actuele politiek.
This entry was posted in Blog, Internet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.