Open Atelier

Deze week gestart met Open Atelier schilderlessen bij Amersfoort Zuid. Met klein groepje schilders elke woensdagavond schilderen onder leiding van Margriet Eyken, bij haar heb ik al eerder een aantal schilderlessen gevolgd en met twee van de schilderessen heb ik eerder samengewerkt.

Deze keer gaan we met Acrylverf aan de slag dus lekker kliederen! De opdracht was een zgn. abstract schilderij te maken, zie hier het resultaat:

De Brandende Vlag

Niet gek voor de eerste keer, al zeg ik het zelf. Wel vreemd is dat, hoewel je iets betekenisloos wil maken je toch al snel weer zit te interpreteren: wat zou het kunnen voorstellen? Iemand op Facebook suggereerde dat het leek op Armando en toen ik goed keek zag ik ineens een vallende brandende Armandovlag…..

Niet veel later had een Amersfoortse fotogaaf (en leraar), Ton van der Pal, mijn schilderij gejat en er een collage van gemaakt, leuk zoiets en grote eer!

Ton van der Pal

Ik heb een nieuwe pagina op mijn blog gemaakt met mijn schilderijen, ik hou jullie op de hoogte!

 

About Gerard Geerlings

Gerard Geerlings, socioloog en schrijver, schrijft online over wat er zoal aan de hand is op het terrein van de digitale samenleving, de troost van kunst, praktische levenskunst en de actuele politiek.
This entry was posted in Art and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.