Studenten

Deze week start mijn tweede semester sinds ik als docent begonnen ben bij de Hogeschool TIO in Amsterdam. Deze keer ga ik les geven in Project Management, Ondernemingsplanning en Adviesvaardigheden. Leuke groepen, kleinste groep 5 studenten, grootste 18, lekker overzichtelijk en dit stelt je in staat snel een relatie met de studenten op te bouwen. Hieronder een foto van mijn introduktie groepje waarmee ik samen een speurtocht heb gedaan door Amsterdam van het CS naar het Rembrandsplein.

image

Het leukst is de Internationale groep met studenten uit Zuid Korea, Canada, Oostenrijk en Frankrijk aangevuld met een aantal Nederlanders. Afgelopen weekend zijn deze studenten ingevlogen en zijn ze ondergebracht in Amsterdam. Ik heb de exchange studenten 1 op 1 aan een Nederlander gekoppeld zodat ze door samen te werken een en ander van elkaar gaan leren.

Tevens weer een aantal nieuwe docenten op de vestiging ontmoet tijdens de docentenvergadering wat ook erg leuk was. Er was een soort speeddaten georganiseerd waarbij je 1 op 1 een paar minuten kennis met elkaar kan maken. Altijd leuk weer nieuwe mensen te ontmoeten!

About Gerard Geerlings

Gerard Geerlings, socioloog en schrijver, schrijft online over wat er zoal aan de hand is op het terrein van de digitale samenleving, de troost van kunst, praktische levenskunst en de actuele politiek.
This entry was posted in Education and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.